Belasting Bankrekening

Volksbank in de fout met opzeggen rekeningen ’onbedoelde Amerikaan’ – De Volksbank mag de bankrekeningen van een ’onbedoelde Amerikaan’ toch niet sluiten. Dat heeft de rechtbank Midden-Nederland.

Bitcoin beurs WazirX, onderdeel van Binance, verdacht van belastingontduiking – De Indiase bitcoin exchange WazirX, eigendom van Binance, wordt in eigen land verdacht van belastingontduiking. Dat maakt de.

Het nieuwe jaar is begonnen. En dat betekent dat er weer allerlei nieuwe wetten, regels en (belasting-)tarieven ingaan. Zo.

Zakelijke Bankrekening Btw Bij het ontbreken van een kilometeradministratie en bij het ontbreken van een zakelijke vergoeding moet hij. volgend op het jaar waarin hij de auto is gaan gebruiken. Rekening houden met. Btw in het buitenland: de regels op een rij – Zakelijke klanten binnen de EU Btw-plichtige klanten in. Wanneer zijn afstandsverkopen onder de 10.000 euro

Een grote groep Nederlanders die te veel belasting betaalden over hun spaargeld, heeft geen recht op teruggave. Hoewel de.

Sait Cinar laat zijn boetes bij de Belastingdienst zienMoet je belastingen betalen als je geld als kerstgeschenk krijgt? – Je kan in ons land op verschillende manieren geld schenken aan iemand. Waar moet je op letten? En moet je belastingen betalen.

Jo