Bankrekening Oplichters

Politie Bankrekening Check 10 dagen quarantaine ondanks test overbodig – De kosten voor de bewaking komen voor rekening van de reiziger. wanneer een persoon een PCR test heeft gedaan en negatief is getest. Voor de Militaire Politie en douane bij de grensposten zal een. Na de aanhouding ontdekte de politie via de telefoongegevens wie de man ronselde. Zo

Oplichters op het Internet’Geraffineerde’ GGD-medewerker Selwin (26) cel in voor oplichting met coronatests – Het Openbaar Ministerie heeft woensdag bij de rechtbank in Utrecht vijftien maanden cel geëist, waarvan vijf maanden.

Deel dit artikelHet Openbaar Ministerie (OM) is met het zakelijk reisbureau ATP een ontnemingsschikking aangegaan voor een.

Forse celstraf geëist tegen computervredebreuker GGD – Tegen een ex-uitzendkracht van de GGD is een gevangenisstraf van vijftien maanden geëist waarvan vijf maanden voorwaardelijk,

Hagenaar opgepakt voor drugshandel – De politie heeft woensdag een 22-jarige man uit Den Haag aangehouden op verdenking van drugshandel. Ook bleek de verdachte.

Karen Damen probeert via Instagram de aandacht te trekken van Vinted, de populaire site voor tweedehandskledij. Haar zus werd opgelicht bij de verkoop van.

Het Openbaar Ministerie heeft woensdag bij de rechtbank in Utrecht vijftien maanden cel geëist, waarvan vijf maanden.

Jo